САШКО КОЦЕВ НА БУБАМАРА: ОВОЈ НАРОД НА ЗАБАР ОДИ КОГА ЦРВИ ЌЕ ПОЧНАТ ДА ИЗЛЕГУВААТ ОД ЗАБИТЕ НЕ ПА НА ВРЕМЕ ДА ОТИДЕ ПАСОШ ДА ИЗВАДИ

0
493
  • За кој народ збориш ти бе? Ти со јапанци ли си имаш работа? Ти не го познаваш овој народ бе? Па овој народ оди црви кога ќе му излезат, па не на време пасош да извади.

Сашко Коцев на ,,Златна Бубамара”.