САШКО КОЦЕВ: НАЈГОЛЕМИ ДОБИТНИЦИ ОД ОВА СО ПАСОШИТЕ СЕ СРБИТЕ, ЌЕ СЕ ШИРАТ СЕГА НА ХАЛКИДИКИ НА 4 ЛЕЖАЛКИ

0
551
  • Сите ќе кажат од ова со пасошите изгуби најмногу власта или опозоцијата. Не тоа, изгуби најмногу Грција. Летоска нема пасоши за Пефкохори, кој ќе се сонча?

    А кој доби најмногу со тоа што нема пасоши? Доби Србија најмногу, тие по Халкидики се шират на 4 лежалки.

Сашко Коцев на ,,Златна Бубамара”.