САШЕ ПОЛИТИКО РАСПАЛИ ПО СТОЈАНОВСКИ: ВИЕ ВМРОВЦИТЕ САКАТЕ ЕМ ДА ЈА ИМАТЕ ТОРТАТА ЕМ ДА ЈА ИЗЕДЕТЕ ТОРТАТА, ЕПА НЕ БИВА ТАА РАБОТА

0
637

Саше Политико, уредникот на порталот ,,Мактел” повторно во центарот на вниманието на прес конференциите на ВМРО-ДПМНЕ. Овој пат директно од палатата на ,,Третиот рајх”.