САШЕ ЕВЕ ТИ И ОД МЕНЕ РЕКЛАМА НА ,,НАРОДЕН ГЛАС” И ПАК ДА МЕ ОБВИНУВАШ ДЕКА ТЕ КРАДАМ СО ОБЈАВИ : Поштована публико, време е да помогнете малце да му ебам мајката, што се 1000 денари за цела година претплата на Мактел.мк плус фан пакет со капче, маица и шоља за кафе со логото на Мактел?!

0
1630

Дечки, време е малце да помогнете, што сте се стиснале ебаве тоа…

Имавме одлична година, просечно од 10 до 20 илјади читатели, рекордот ни беше на 9-ти декември лани кога имавме околу 40 000 читатели!

Теравме една година со претплата, потоа неколку месеци без претплата, сега овие денови пак ја враќаме претплатата.

Нашата понуда до вас е 1000 денари за годишна претплата на Мактел.мк плус фан пакет во кој има капче, шоља за кафе и маица со логото на мактел.мк.

Значи за 1000 денари добивате фан пакет и претплата за Мактел.мк за една година.

Со кодот за логирање на сајт ќе можете да се логирате од максимум три уреди, значи пример вашиот десктоп дома, вашиот мобилен и евентуално компјутерот на работа.

За возврат добивате уште појак сајт, со емисии, интервјуа на терен, бркање на куртони и талибанци во герила стил и секако одлични колумни и анализи.

Со претплатата почнуваме овие денови, затоа уплатете си овие денови во банка износ од 1000 денари и пратете ни ја сликаната уплатница на мејл за да ви пратиме код за логирање на сајт и фан пакет на домашна адреса.

Се уплаќа на следнава сметка:

Популарни Книги ДОО Скопје

Ж-ка 300 000 003 740 841

Комерцијална Банка АД Скопје

Дознака: За годишна претплата на Мактел.мк

Оние кои не читаат од странство треба да уплатат 50 евра преку картица за што ќе има можност на сајтот или пак на девизна сметка:

Popularni Knigi DOO Skopje

027 010 031 1582

SWIFT: KOBSMK2X

По извршената уплата пратете ни на мејл фотка од уплатницата и адреса дома или во странство за да ви го пратиме фан пакетот.

Мејловите се следни:

[email protected]

[email protected]

Телефони на кои може да ме барате ако нешто не ви е јасно или ако имате проблем со уплата, фан пакетот не ви стигнал или кодот не сака да ве логира:

076 76 40 20

071 241 008

Во мејлот што ќе ни го пратите наведете и големина на маица за да знаеме дали да ви пратиме s, m, l или xl.

Ајде дечки, имате неколку денови да уплатите за да ви пратиме кодови и фан пакети за да не читате цела година.

За возврат ќе работиме за вас, нема да ве лажеме и нема да одработуваме за никого, како и досега. Плус ќе имате убав фан пакет со нашето лого.

Многу ви благодарам за подршката доколку решите да уплатите и да не читате и понатаму. Вие кои немате пари а сте социјални случаи пишете ни на мејл ќе ви пратиме кодови за без пари.

Зошто го правиме ова? Големо замарање е да одиш и да молиш спонзори па потоа да трчаш по наплата, тоа е ужас невиден.

Ако пак сакаме да не играат маркетинг агенции ќе треба да бидеме досадни, фини, културни, нежни, бледи, никакви, тоа е полошо и од да си без пари.

Најдобро е да не плаќате вие кои не конзумирате, а не да се наплаќаме од трети лица и да зависиме од нивната совест и дарежливост.

Со парите од претплатата сакаме да ангажираме уште новинари, да опремиме едно до две студија за емисии, да купиме опрема, репортажна кола итн итн…

И да застанеме на здрави нозе не да се молиме цело време по фирми за помош. Ајде пуштете срце, помогнете не, плаќате за квалитетен производ.

п.с Благодарност до фирмите кои се рекламираат на Мактел, но договорите се на многу мали суми и за компензација а од тоа не се рани фамилија и не се собира капитал за инвестиции и раст на брендот. Фала на разбирањето дечки.