Сарма од Сител направи интервју со аналитичарот кој на Миле му предложи да направи упад во откупните центри во цела Македонија и да им ја ебе мајката!

0
505

11179656102053347590273761074869780o

На снимките од бомбите се слушна како Владимир Божиновски му предлага на Миле Јанакиевски да направи упад во откупните центри за тутун и други земјоделски производи со цел да изврши притисок врз гласачите да гласаат за ДПМНЕ, а Сарма денеска отишол кај овој куртон да направи интервју преставувајки го како политички експерт?! Владимир е експерт за дудлање патлаци режимски, како што е и цела куртонска редакција на Сител!

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=zxoo9hqM-cA[/youtube]