Сарачини: Има разлика! Клопчето се одмотува…

0
709

ИМА РАЗЛИКА!

За 1 милион евра рекет, во „пачки“ и Луј Витон ташни, рекетарите фатени и во притвор, клопчето се одмотува…

За 60 милиони евра рекет, палати и простории во секое ваше маало и станување од голтари најбогата партија во Европа, рекетарите уште на слобода, и најгласно викаат „дрште ги рекетарите!“

 Фејсбук статус на Петрит Сарачини