Сарачини за Милошоски: Будалиот се гордее со она од кое паметниот се срами

0
155

Не за џабе рекле старите: Будалиот се гордее со она од кое паметниот се срами.

Прво го бараше Јовески на расправа.

Oткога му дојде, не дебатира, туку брљави со транспаренти, мемиња, спружувања на мрежи.

Сè, за да не лежи.

Во едно е во право, неговиот придонес за донесување на закон за обвинителство што ќе донесе правда е стварно – скромен.

Реакција на Петрит Сарачини на ФБ постот на Антонио Милошески