Само што слушнав дека има над 100 погинати и дека се даваат пари на фамилиите за да преќутат

0
6194

Само што слушнав дека има над 100 погинати и дека се даваат пари на фамилиите за да преќутат. Ако е навистина така, треба да се гонат кривично не само тие што даваат пари да се прикрие вистината туку и тие што зеле пари и профитирале од смртта на нивните најблиски. Впрочем, тие истите и ги утепаа тие луѓе за гајба зејтин или вреќа брашно години унапред.

Sapo degjova qe ka mbi 100 te mbytur dhe se u jepen pare familjeve qe te mbyllin gojen. Nese eshte e vertete, duhet ndjekur penalisht jo vetem ata qe japin para qe te mshehet e verteta, por edhe ata qe kane mare para dhe kane profituar ne vdekjen e te afermve. Ne fund, ata te njejtet edhe i vrane ata njerez per nje pako vaj ose nje thes miell vite perpara.

Фејсбук статус од зидот на Visar Vishka