„САМО ТУКА ДА ВЕ ДОНЕСАТ…“ – ЌОСЕТО ИМ ИСПРАТИ ПОРАКА НА УБИЈЦИТЕ НА ВАЊА

0
471

За грабнувањето и убиството на 14-годишната Вања Ѓорчевска и 74-годишниот Панче Жежовски тројца осомничени извршители веќе се во Истражниот затвор во Шутка, каде првично ќе бидат задржани 48 часа, а по поднесувањето на конкретната кривична пријава, ќе биде одредена и нова мерка притвор.

Уште не стигнати во затвор, до нив стигна една порака, а таа е од Горан Андонов Ќосето. „Само тука да ве донесат, најубава пресуда ќе имате!“, им порача Горан Андонов – Ќосето.

Тој е на издржување на казната поради настаните на 27 април.