САМО ВО ЗАЕВА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА МОЖЕ ВМРОВСКИ ТЕРОРИСТА ДА ПЕЕ ЗА НОВА ГОДИНА НА НАЈГЛЕДАНАТА ТВ ЕМИСИЈА, НАМЕСТО ДА СКАПУВА ВО ТЕМНИ ЗАНДАНИ

0
228

Главна ѕвезда на Преспав за нова година беше Владо Јовановски, еден од водачите на Заедничка Македонија.

Само Заев може да биде толкав демократа и искулиран, што човекот што хушкаше народ да го претепа и убие не само што не го пикна во затвор па дури и му дозволува да биде главен глумец на најгледаната тв емисија на тв.

Да беше Грујо на местото на Заев, овој војводата сега ќе рибаше плочки во седмо крило во Идризово и ќе им пееше само на цимерите во тоа влажната и скапана зандана и така ќе си дремеше едно 10ка со кромид… А како што е алкос и при стар можеше и тамо да го види господ… Ама Заев каков што го знаеме, на сите им простува, голема душа и срце има како поп е во политиката, ама небањатите пак го нарекуваат диктатор, затоа сите им се смеат…