САМОБЕНДИСАН И НАРЦИСОИДЕН КУРТОН СО ПЕДИГРЕ : Политико да не сери многу, ништо не е украдено од него, се е уредно пренесено и тоа се 2-3 постови дневно вклучително и неговите видеа

0
714

Откако Саше Политико почна да пизди во 3 часот наутро бев приморан да реагирам и да интервенирам во одбрана и честа на Народен Глас и лично себеси како уредник, Политико почна да пизди во 3 часот наутро за тоа дека јас како уредник сум чекал на готово да украдам објави од него што секако не е точно бидејќи дури и за видеата кој беа снимени од него на Народен Глас тие видеа беа објавени со негово лично барање!

Откако ова куртонче самобендисано се научи да сечи на Тубе Чоп заборави на сечењето видеа од мене и батали да аплоадира исечоци од емисии на потежок начин, секако најде црногорски начин на сечење видеа па сеа не е важно дали тоа јас сум помагал или не. Како и да е Политико најидеално ќе биде да не јади многу гомна затоа што ниедно обвинување кон мене како уредник на Народен Глас не е точно, самиот јас знаам што и како работам во Народен Глас и низ што се поминувам да добијам информации за режимот!

Откако сум му помагал неколку пати со ставање кредит и помагање со последните 450 денари со кои едвај можам еден ебен чај да испијам Политико пизди дека сум го крадел и не сум го помагал, вакво ставање нож во грб е видено само кога Политико го фаќа криза, ни нуди да ги затвориме порталите со Доказ а и самиот нема ебен денар да не плаќа но бара соработници. Иако тој се отепува од крадење на други портали како што е Плусинфо,Мета,Либертас (посебно се уби од крадење кај Кабранов и повторно уредникот на Народен Глас виновен).

Плус тоа дрско лаже дека не сме го пренесувале како треба а сите негови колумни и видеа се пренесени со негова дозвола, не поминува нити една буква а да не е споменато неговото име во неговите текстови, лаже бетер од Јанко на Јади Бурек!

Значи дека Политико не го гледа слонот кој е во собата со сурла и уши и кој е огромен! Нели немаш суета? Нели вака се бори против режимот на Грујо? Искрено ме заболе дали ти и другите ме гледаш како уредник или не, сам знам и многу други како го уредувам својот портал, а за многу работи и сум помогнал на Мактел за сега да сереш наоколу и да им ги храниш порталите на режимските медиумски паразити, или сега отиде на Телма кај она арогантно уредниче Саки конечно на големиот екран и кој ме ебе мене и Марјан а!?!? А јас луд ќе го помагам Политико со објавување на видеата од Контравести за на крај да го заслужиме ова моронско плукање, иако мислам дека ова го прави Политико кога ќе снема пари и кога ќе го совладаат емоциите, знам го разбирам , и јас сум таков и кога немам пари сите ми се виновни, ама ова не е начин да се оддолжи на добрите дела и на се она што сум му помогнал. Ама ако бе, нека му служи на чест!

Рубин Иваноски , главен и одговорен уредник на порталот Народен Глас