Самка Ибраимоски: Почитувани Роми, не заборавајте дека ви ја упропастија иднината на вас и вашите деца, затоа бројот 4 да ви биде на ум

0
512

Почитувани Роми, не смеете да заборавите, „Циганите за уши“, враќање од граница, по колку пари ви земаа на премините во Табановце, Вестерн Унион парите ви ја укинаа социјалната помош и ви ги бараат назад да ги вратите. Дискриминација до немај каде, кога сакаат ја укинуваат социјалната помош.

Има уште многу што да се пишува за оваа власт, но сакам да ве потсетам да не заборавите, ова не смее да се заборави, ви ја упропастија иднината на вас и вашите деца.

Затоа бројот 4 да ви биде на ум до 11 дента кога ќе се гласа, заокружете го бројот 4 и сето тоа горе напишаното ќе биде минато, ќе има подобар Живот за сите нас.

Фејсбук статус на Самка Ибраимоски