САМКА ИБРАИМОВСКИ: Хорхе, државата не е на мајка ти! ЦЕЛ СВЕТ НИ СЕ СМЕЕ БРЕ БУДАЛО!

0
1001
Партијата за целосна еманципација на ромите најостро реагира на срамната одлука на ХОРХЕ, па ова не е држава на мајкати па че правиш што сакаш ова држава е на НАРОДОТ!
Кој си ти да помилуваш криминалци кога си НЕЛЕГИТИМЕН ПРЕСЕДАТЕЛ со фалсификат, се однесуваш како мало дете,а не како возрасен човек ако може да те наречеме бидејки вие сте за ПСИХИЈАТРИЈА!
Вакво нешто не би направил неписмен човек,а не вие ПРОФЕСОР па Доктор, ја обрукавте цела Интелегенција на Македонија, ја обрукавте државата, го обрукавте Македонскиот народ, оставивте белег на нацијата што секој еден ќе се смее за нашата држава од странските држави, ќе бидеме предмет на заебанција, веднаш да си заминете од функција ПРЕСЕДАТЕЛ, ако не милом силом ќе те смениме!