САЛИ : СЕ СОМНЕВАМЕ ДЕКА СО МАЛВЕРЗАЦИИ СЕ КРЕИРАНИ МИЛИОНИ ЕВРА ОБВРСКИ НА КЛИНИКАТА ЗА ОНКОЛОГИЈА, МУ НАЛОЖИВМЕ НА НОВИОТ МЕНАЏМЕНТ ДА ИЗВРШИ РЕВИЗИЈА НА РАБОТЕЊЕТО НА КЛИНИКАТА

0
506
  • Со некакви чудни изговори се креирани милиони евра обврски кон добавувачи на клиниката за онкологија од поранешниот менаџмент, им дадовме насоки на новите менаџери кои ги назначивме пред една недела да се изврши ревизија на работењето ако најдеме докази за криминал ќе однесеме во ОЈО да се поведе истрага.

Министерот Беким Сали на прес конференција по повод реновиран оддел на клиника за нефрологија.