САКАЛЕ ДА ГО АПСАТ ЦЕЛ ЦО НА СДСМ: НЕМА КРАЈ НА ЛУДИЛАТА НА МИЛЕ ЈАНАКИЕВСКИ КОИ СЕ СЛУШААТ ВО СУДНИЦА: Вадел луѓе од затвори, казнувал луѓе што иделе во црква наместо во партиски штаб, сеел страв и трепет и во партија и надвор од партија!!!

0
2927

На ден на избори сакале да го апсат цел централен одбор на СДСМ?!

Нема крај на лудилата на Миле и Гоца што се слушаат во судница!

Репортажите за денеска од суд ги има на СДК.МК, на следниве линкови, 12 и 3.