РУСКОВСКА НАПРАВИ ШОУ НА КАНАЛ 5: Често се расправав со мојот поранешен шеф Марко Зврлевски, тој не дозволуваше да се гонат функционери од тогашна власт на ВМРО ДПМНЕ!

0
1387

– Му реков на мојот тогашен шеф, Зврлевски, бар 5 предмети да сработевме против тогашната власт, немаше потреба да се формира СЈО, тој рече да у право си, значи ми призна дека како институција сме ја штителе власта.

Вилма Русковска на Канал 5.