Руска работа

0
1103

Русија ги активира своите инсталации на Балканот за да се спречи влезот на Македонија во Нато. Активирани се Социјалистичката партија на Милошевиќ и Дачиќ во Србија, Бугарската социјалистичка партија на Бугарија која се противи на потпишувањето на договорот меѓу Македонија и Бугарија, и ултралевичарите на Ципрас во Грција.
Останува да се надеваме дека тоа дополнително ќе го мотивира Трамп во подршката на Македонија да стане членка на НАТО.

Фејсбук статус на Ѓорѓи Спасов