РОКАА БОМБИ ДЕНЕСКА ВО КРИВИЧЕН СУД: Грујо и Миле сакале да го рушат Космос со големо челично ѓуле како на филмовите, после решиле со динамит!

0
1015

Рокаа бомби денеска во кривичен суд за Космос, но се читаа и СМС пораки, имаше многу пикантерии.

Линк до сторијата на СДК ОВДЕ..

Она ѓубре, Никола Поповски, министерот за надворешни ги советувал како да ги заебат амбасадорите да не се бунат многу за уривањето на космос.