РИСТОВСКИ ОД ИНТЕГРА : МИЦКОВСКИ ВОДИ ХОМО ПОЛИТИКА!

0
473

Претседателот на политичката партија ,,Интегра”, Љупчо Ристовски за време емисијата ,,Во центар” кај Васко Ефтов изјави дека лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски води хомо политика.