РИСТЕСКИ : МУЦУНСКИ ПРЕДВИДУВА ПАРК КАДЕ ШТО МАРИН ВЕЌЕ ИМА ПОДИГНАТО ПАРК

0
1021

Предвидување на парковско зеленило на местото каде што било предвидено да се гради зграда е генерално добра работа и е за поздравување. Освен во случај кога предвидувате парковско зеленило на маркицата каде што претходникот веќе подигнал парк. Тогаш се работи за евтина пропаганда. Ама баш евтина. Штета, стои во статусот на Милутин Ристески.