РИКНАА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ИНСТАГРАМ И ФЕЈСБУК, МИЛИОНИ КОРИСНИЦИ ОСТАНАА АУТ!

0
2822

Корисниците ширум светот од утрово не можат да користат Инстаграм, Фејсбук и Фејсбук месинџер.

Иако Фејсбук месинџер, апликацијата за испраќање пораки во поголемиот дел од светот траеше само околу половина час, тоа беше доволно на Твитер да се создаде „глобална” паника.

Но, „дефектот” не е секаде отстранет.

Социјалната мрежа не работи и во Македонија.