РЕШЕНА Е МИСТЕРИЈАТА: Еве на што мислеле Бејли и Димитров кога покажуваа со рацете пред неколку дена пред камерите

0
3148

Димитров и Бејли имаат добар смисол за хумор и откако два дена беа реметени на социјалните мрежи за нивната гестикулација на една фотка, одговорија со нова фотка со лубеница!