(РЕТРО ФОТКА) Легендарна фотографија на Бранко Црвенковски во танц со Радмила Шеќеринска

0
6044

До нашата редакција пристигна легендарна фотографија на екс претседателот и премиер, Бранко Црвенковски и Радмила Шеќеринска кои како стари партиски другари танцуваат во некој наш ресторан.