РЕТКА ФОТОГРАФИЈА ОД ГРУЈО ВО ТРОЈКА ДОДЕКА ДЕЛ ОД НЕГОВИТЕ НАЈБЛИСКИ ПАРТИСКИ ДРУГАРИ, ФУНКЦИОНЕРИ И ЧЛЕНОВИ НА ВМРО-ДПМНЕ ГНИЈААТ ПО ЗАТВОРИ

0
784

Големиот вмровец и син македонски, екс премиерот Никола Груевски во Унгарија ужива на слобода во Унгарија, Будимпешта, додека дел од неговите најблиски екс функционери во неговата влада гнијаат по затворите поради него и негови неисполнети наредби.