РЕТАРДИРАНИ КУРТОНИ ВО АКЦИЈА! ЕВЕ ОВА Е МЕДИУМСКАТА ЕСКАДРИЛА НА РЕЖИМОТ, ПРИСУТНА НА МИТИНГ, ДА ЛАПНАТ ПО НЕКОЈ СЕНДВИЧ!

0
509

1795533_1128766307140391_6698996982879811754_n