Реми Галард во улога на куче во новата акција

0
441

Познатиот YouTube шегаџија Реми Галард, маскиран како куче, на различни начини се шегуваше со случајните минувачи, кои навистина беа изненадени од неговото однесување

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=yfUflij74P4#t=40[/youtube]