РЕМЕНСКИ ЗА КЛИК ПЛУС : ПО ИЗБОРИТЕ ЌЕ ИМАМЕ СОСТОЈБА СЛИЧНА НА 2016 ГОДИНА, ЌЕ ФОРМИРААТ ВЛАДА ОНИЕ КОИ СЕ ЗА ЕУ

0
474

Фросина Ременски вечерва во „Клик Плус“ на ТВ21 кажа што очекува од изборите оваа година.

Ременски кажа дека после изборите ситуацијата ќе биде слична на онаа во 2016 година, и дека влада ќе формираат оние партии кои се за земјата да биде членка на ЕУ.