Ременски: Ах бре Ивонче, Миљонче, тој што ти ја сервирал „ексклузивата“, требал да ти каже дека ниту шест продолженија од „твоето досие“ нема да ја прикријат вистината за оние кои и тебе те снимаа

0
1611

Ах бре Ивонче, Миљонче …, тој што ти ја сервирал „ексклузивата“, требал да ти каже дека ниту шест продолженија од „твоето досие“ нема да ја прикријат вистината за оние кои и тебе те снимаа … Исто така, требале да ти кажат дека за клевета се одговара двапати, не еднаш. Плус, требале да ти кажат дека, тоа што ви го направија вашите што сега сакаш да ги покриеш со дезинформации допрва ќе ве „наградат“ за вашиот придонес во духот на вашето мото „први ….“

Фејсбук статус на Фросина Ременски