РЕЖИМСКИТЕ ПИЦАЈЗЛИ НА ГРУЈО ПОЛУДЕА ОД СООПШТЕНИЕТО НА БРАНКО : Јанко во емисија го читаше соопштението на Бранко, СЕ ДЕРЕШЕ КО ЛУД И ВАДЕШЕ КОСТУРИ НА МАСА!

0
605

Јанко во недостиг на инспирација како да го исплука соопштението на Црвенковски каде го поддржува Заев преку аудио снимките да им ги вади криминалите на Грујо и бандата клептоманска околу него, дебелото режимско копиле почна со дерење, викање, урлање, па потоа харања по тоа полиците во студио кој буквално рипаше и скокаше како лудак со најтешка шизофрена дијагноза или како да има црвја напикано во газот смрден режимски небањат.

jankobranko

Ваква мегаломанска медиумска будала досега не е видена, Јанко почна костури да вади од тоа полиците во Куртон студиото, се обидуваше да изглуми шоумен и да уфрлува цинизми, иронии и слично со цел релативизирање на писменото соопштение од Црвенковски но попусто, бидејќи сите режимски морони сега знаат дека правно решение за целата ова клатикуријада направена од Грујо и ваквите дудлачи ко Јанко не е можно туку само политичко решение, протести каде рајата македонска од сите етнички заедници има да им ги напика тоа нозете до колена во тоа дебелите криминални газови клептомански.

jankokostur