РЕЖИМСКИТЕ КУЧИЊА НА ВОЈНАТА И КУРТОНИТЕ МУ СЕ ЗАГНАА НА СТОПАНОТ ГРУЈО : ВМРО-ДПМНЕ на локалните избори ќе доживее КАТАСТРОФАЛЕН ПОРАЗ, но зошто Грујо сака намерно тоа да се случи?!

0
2547
„Обичните“ членови на ВМРО–ДПМНЕ ја сфаќаат предавничката дејност на раководството на партијата, затоа и салата во „Борис Трајковски“ ја напуштиа половина од присутните на конвенцијата за „Нова ера“.
Јасно е дека по изборите Груевски ќе биде повлечен од неговата функција.  Двајца се борат за неа: американскиот миленик Михајловски од наводните „реформатори“ и германскиот миленик Никола Попоски. Македонска опција не се предвидува.
МОЛКОТ ВО ВМРО–ДПМНЕ ВО ОДНОС НА КАПИТУЛАНСКАТА ПОЛИТИКА НА РАКОВОДСТВОТО НА ПАРТИЈАТА ПОКАЖУВА ДЕКА ПОСТОЕНЕТО НА ТАКВА
ПАРТИЈА СТАНУВА НЕПОТРЕБНО. КАКО ШТО ОДАМНА НЕПОТРЕБНА И ШТЕТНА Е СДСМ. ТИЕ ПАРТИИ И НИВНИТЕ РАКОВОДСТВА ЈА ИЗИГРАА УЛОГАТА ДА
УНИШТАТ ГОТОВА ДРЖАВА. БОРБАТА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ НА ДЕНЕС ОКУПИРАНАТА МАКЕДОНИЈА ЌЕ БИДЕ ВОДЕНА ОД ДРУГИ СИЛИ.
Стефан Влахов–Мицов