Режимските градоначалници уживаат во Дубаи

0
2879

Порталот ,,Доказ” објави транскрипт од допис до нивниот мејл од читател кој воедно достави и фотографии на градоначалникот на општина Новаци, Лазар Котевски и екс пратеникот од дијаспората Васко Нумовски кој уживаат во Дубаи додека во Македонија за поплавите во Стајковци донирале 10.000 денари. Во прилог ви го пренесуваме дописот до мејлот на порталот ,,Доказ” без никакви интервенции во текстот :

zdr eve ja humanosta na delo na kvazivmrovcite koi se slikaa vo stajkovci pa zaminaa vo dubai . vasko naumovski polupismen idiot i gradonacalnikot na novaci lazar kotevski otkako doniraa do 10 iljadi denari za stajkovci i udrija po edna lopata zaminaa za dubai. i toa kotevski so soprugata a hokstaplerot naumovski so elitna prostitutka od makedonija koja za toa se pofali na nejziniot profil slikana gola vo hotelskata soba i so sampanjsko. se razbira se ova na drzavna smetka.fotografii vo prilog

14031062_1016095575171854_144001684_n 14101926_1016095678505177_22650395_n 14112118_1016095745171837_1550519092_n

ovaa poslednata e damata koja se raduva zaedno so pratenikot Vasko Naumovski od elitniot hotel vo Dubai