РЕЖИМОТ ТОТАЛНО ЗАБЕГА: Сопругата на Ѓорѓи Сламков, екс претседателот на антикорупциска, влетала во основно училиште и тепала деца!!!

0
2779

natasha slamkova

Добивме порака од Влатко Дучев од Стојаково, Гевгелија:

Денес во 07:30 сабајле Наташа Сламкова, сопругата на Ѓорѓе Сламков кој што е претседател на антикорупциска комисија отишла во школото Кирил и Методи во село Стојаково и влегла во уцелницата на 5 оделение каде што учи нивната ќерка а исто така во исто оделение учи мојот син и ќерката на брат ми и почнала да ги тепа децата значи не само нашите деца туку сите деца!

Наводно ја малтертирале нејзината ќерка, на девојчињата им се обракала со погрдни зборови дека наводно биле проститутки и дека уште од сега им мрдела опашката на ќерката на брат ми и рекла што се замислувате вие од Дучеви татко ти е криминалец и се крие во Грција кога си отишле дома децата ова го пренесуват на нашите сопруги па околу 16 :30 часот враќајки се од гости мојата жена и сната ја сретнале Наташа Сламкова кај Горѓе Иванѕиков кој што е родител на едно од девојчињата која што е тепана. Тука се слимнала сната и ја прашала зошто го направила тоа и таа почнала пак истото да го говори дека ние од Дучеви сме криминалци и дека ако сме му паднале во рацете на нејзиниот маж Горѓе Сламков  ќе сме виделе што ќе ни направи и дека не сме биле свесни колку и бил моќен сопругот, сната и рекла дека за ова ќе се видат на суд а таа и возвратила ништо не ми можете.