РЕЖИМОТ СЕ МАЧИ ДА ИЗГЛУМИ НАРОД: НАД 500 автобуси од цела Македонија за митингот на ВМРО ДПМНЕ во Штип!

0
601

11116120_823447957692756_838504141_n 11082868_823447987692753_1126957807_n 11077683_823447924359426_61582537_n