РЕЖИМОТ СЕ КРШИ И СЕ ТОПИ ПОД ЧИЗМАТА НА СТРАНЦИТЕ: Грујо САРДИСАН ОД СИТЕ СТРАНИ, СЕ ТРЕСЕ КАКО НАВОДЕНЕТО МАЧЕ!!!

0
967

Амбасадорите на земјите членки од Европската унија можат да се забележат во просториите во Специјалното јавно обвинителство кадешто се одржува прес-конференцијата на обвинителството. Присутен е речиси целиот дипломатстки кор. Во меѓувреме, речиси истовремено прес е највен и во седиштето на ВМРО ДПМНЕ, а амбасадорите на САД и ЕУ, Аиво Орав и Џес Бејли имаат средба со претседателот Ѓорѓе Иванов.

РЕЖИМОТ Е САРДИСАН ОД СИТЕ СТРАНИ!!!

Фото: ФОКУС