РЕЖИМОТ ПРОДОЛЖУВА СО МАФИЈАШКИОТ РЕКЕТ: Дон Маркет во Охрид затворен на 30 дена во сред сезона и казнет со 5 000 евра за најдени 200 денари железни пари наменети за појадок на вработените?!

0
750

11800760_851363128281637_320229362_o 11800811_851363131614970_964547373_o

 

Тајкунско-партиската олигархија ги уништува домашните инвеститори во земјата.

Еве чист пример за тоа, директно од Охрид. Според мојот извор, случаен минувач кој се нашол на лице место во момент на рекетирањето, причината биле пронајдени 200 денари железни пари во некоја фиока, кои биле наменети за доручек на вработен, негови лични пари.

Засрамете се уништувачи на македонското малостопанство! Ја закопавте економијата! Вие кои не смеете да влезете во ниту една фирма во западниот дел на Македонија, затоа што таму и шкрапалото работи кога оставате семејства без леб.

Вие кои изнесовте 7 милијарди евра народни македонски пари на офшор сметки! Дон Маркет е затворен во шпиц на сезона цели 30 дена. Казна 5000 евра. Загуба преку 100 000 евра. Уаааа!!!!