РЕЖИМОТ НАПРАВИ ПУЧ ВО МВР: Директорот на УБК ги исфрлил советниците со решенија од Спасовски – Променети влезните брави и блокирани картичките за влез во зградата!

0
432

Од сабајлево во МВР забранет е влез на советниците на директорот на УБК и на сите вработени со новите решенија дадени од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, објави порталот Доказ.

На овие вработени им се променети влезните брави и блокирани им се картичките за влез во МВР. Пред зградата на УБК стои полицаец и не пушта да влезе никој од таканаречените луѓе на Оливер во МВР, како што самиот изјавува, по наредба од директорот на УБК.

Ова е само ново продолжение од „пучот“ кој му го прават подредените на министерот за внатрешни работи и што влијае негативно врз безбедносната состојба во државата.