Режимот и МВРО-ВМРО на Чавков го приведоа Џовани поради прибирање докази за оружје употребено за оштетување културно наследство

0
715

Џовани бил приведен заради прибирање докази за оружје употребено за оштетување културно наследство.

13329378_1004431249634446_4505878645957154915_o

Портата ли ви е културно наследство?
Епа, грда ви е портата, па ја разубавуваме!
Запамтете, клучното оружје на оваа борба не е ни чаталот, не се ни боите, ни балоните, ни пикапот.
Ние сме клучното оружје, граѓаните! Ние со нашите глави и тела. Ќе не приберете ли сите?

Шарена револуција фејсбук профил