РЕЖИМОТ ЗАРИБА, НЕМА ЛЕБАРКИ ВЧЕРА ВЕЧЕР ВО СКОПЈЕ, СЕ ПОТРОШИЈА СЕНДВИЧИТЕ И СНЕМАЛО ГОРИВО ВО АВТОБУСИТЕ!

0
606

lebarkibuba