Режимот е во паника од поразот – Непознати лица упаднале во штаб на СДСМ во Кочани и се заканувале!

0
514

Претседателот на Општинската организација на СДСМ во Кочани, вчера пријавил дека непознати лица насилно влегле во изборниот штаб лоциран во „Шопинг центар“. Во критичното време внатре биле само четворица партиски членови. Непознатите на нив им се заканувале.

Еден од насилниците го отстранило изборниот плакатен материјал, кој бил поставен на излогот од штабот, го фрлил во картонска кутија и си заминале.