Режимот во Прилеп ги врбува вработените во јавната администрација со задача да фрлаат со дрва и камења по своите колеги, учесници на протестите во ,,Шарената револуција”

0
1625

Шта је мишеви шта сте се усрале?! Ова ли е тоа што ве плаши?