Редакцијата на Народен Глас му го честита 41-виот роденден на претседателот на СДСМ Зоран Заев, и што поскоро како иден премиер да ја начука бандата криминална на Грујо и Мијалков во Криволак!

0
1103

zoran-zaev22

Редакцијата на Народен Глас му го честита 41-виот роденден на претседателот на СДСМ Зоран Заев и му испраќа искрени честитки, да го следат многу среќа, љубов, здравје и уште повеќе добиени борби против клептоманите на мафијашкиот клан на фамилијарната банда од Грујо и бате Саше.

Му посакуваме што поскоро да се закити со премиерска функција и наскоро да го изгради новиот голи оток на Криволак наменет за пицајзлите медиумски на Грујо и бандата криминална на власт каде ќе спијаат по 10 во една ќелија.

Од срце, редакција на Народен Глас

12132661_765421050247074_7134189497609877583_o 12138418_765421156913730_5945368584902184610_o 12140119_765421186913727_1978802882140476364_o 12091368_765421230247056_2242732527696625189_o 12087660_765421273580385_6178641177086575934_o 12109906_765421313580381_7877046840048501161_o