РАСИПАНИ ГАДОВИ И КОПИЛИЊА: Дугин и Савин во Скопје го убедуваа народот да не прави компромис со Грција, а потоа заминаа на средба со Златна Зора во Грција за да ги бодрат како да не кочат во ЕУ и НАТО!!!

0
1249

Панелистите на Единствена Македонија кои се претставуваа како блиски соработници на Путин, Дугин и Савин вечерва во Скопје го убедуваа народот во Македонија да не прави компромис со Грција а потоа отпатуваа на средба со националистичките лудаци од Златна Зора како да ја кочат Македонија во процесот на напредок кон ЕУ и НАТО.