РАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ И ДА ТЕ ГРИЗЕ: Лидерот на Левица добро се опарил од СЈО а устата пена му фати со критики за СЈО и со апели да се укине!

0
2076

Глејте колку добро се опарил лидерот на ,,Левица”, Димитар Апасиев на кој устата пења му фати со лаење против СЈО и со апел да се укине.