РАЗОТКРИЕН НОВ МЕГА КРИМИНАЛ НА ВМРОВЦИТЕ: Рашковски објави докази за М НАВ

0
937

Рашковски објави докази за М НАВ

Како преку Климент Чепуњовски се сакаше да се предизвика инцидент и загрозивање на човечките животи на небото? Во наредните неколку денови ќе бидат објавени низа документи, а во присуство на сите новинари, ќе се одржи прес конференција во вторник 02.07.2019 година напиша Генералниот секретар Драги Рашковски на својот фејсбук профил.