РАЗОРНА БОМБА СО ОГРОМНА РАЗОРНА МОЌ НА ЛУПЕВСКА И КОД : Јане Ченто кој го УДИРАЛ СО КЛОЦИ Зоран Заев по стомак постојано комуницирал со Митко Чавков и Нинџа и знаел СЕ ЗА СОБРАНИЕТО бидејќи неговата сестра близначка работела таму!!!

0
4831

КОД : Обвинетиот Јане Ченто постојано комуницирал со Митко Чавков а преку вибер бил исто така постојано во комуникација со Александар Василевски – Нинџа и заедно ја организирале акцијата. Светодокот Ц1 тврдел дека Ченто знаел многу за собранието и за внатрешните ходници бидејќи неговата сестра близначка Јасмина работела во собраниските служби веќе неколку години.