РАЗОРНА БОМБА НА ПРИЗМА: СВЕДОЦИ ПРИЗНАЛЕ ПРЕД ОЈО ДЕКА ВМРО-ДПМНЕ СТОЕЛО ЗАД ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА СО ГОЛЕМИ ПАРИ ВО КЕШ!

0
2387

На насилството му претходеле и евидентирани повици од општински и месни комитети на ВМРО-ДПМНЕ за „задолжително присуство“ на протестите, но и повеќе сведочења и признанија дека „За заедничка Македонија“ е формирана по иницијатива на ВМРО-ДПМНЕ, и финансирана во кеш.