РАЗОРНА БОМБА НА МИЦКОВСКИ: ЈА УКИНУВАМЕ ФУНКЦИЈАТА ПОЧЕСЕН ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЈАТА, НО ТОА НЕ ЗНАЧИ ДЕКА СЕ ОГРАДУВАМЕ ОД ГРУЕВСКИ!

0
622

– Го прилагодуваме статутот на партијата на статутите на нашите европски сестрински партии па затоа наскоро ќе го укинеме местото почесен претседател на партијата, но тоа не значи дека се оградуваме од Груевски!

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Мицковски во интервју на ТВ 24.