РАЗОРНА БОМБА НА МИЛЕНКО: Пред да избега од Македонија, Грујо ја ограбил и партиската каса на ВМРО ДПМНЕ, исчезнале неколку милиони евра!!!

0
3605

Миленко во својата колумна на Дудинка пишува дека Грујо пред бегање од земјава ја испразнил партиската каса на партијата и оставил и неколку милиони евра долгови?! Еве што пишува Миленко:

  1. “Како на толкави магистратури и докторати од областа на економијата, при заминувањето “кеш собата“ во палатата ја оставил празна, а жиро сметката во дебел со-8-бројки минус (во евра)? Плус долговите што потоа пристигаа.”