РАЗОРНА БОМБА НА ДИМИТРОВ: Во својата програма, ВМРО ДПМНЕ за референдумот не споменува цензус, зборува само за мнозинство од тие што ќе излезат

0
1459

– Во својата програма, ВМРО ДПМНЕ кога зборува за референдум, не зборува за никаков цензус, туку само за мнозинство од излезените гласачи. Значи самите они веќе се откажале од цензусот и тоа црно на бело во својата програма!

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров.