РАЗОРНА БОМБА НА БОГОЈЕСКИ: ИМАМ СОМНЕВАЊА ДЕКА АПАСИЕВ ВО СЈО БИЛ ИНСТАЛИРАН ОД КАМЧЕВ И МИЈАЛКОВ ЗА ДА ШПИОНИРА ОД ВНАТРЕ!

0
1783

– Освен да ја киднапира Левица во корист на ВМРО ДПМНЕ, Апасиев е стар муштерија на ВМРО ДПМНЕ, се сомневам дека Камчев и Мијалков го имаат инсталирано во СЈО да работи токму на клучни предмети во интерес на Камчев и Мијалков и да им биде доушник и саботер!

Петар Богојески во емисијата на васко Ефтов.